Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Αντηλιακο προσωπου: Ποιο να επιλεξεις;

Αντηλιακο προσωπου: Ποιο να επιλεξεις;

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου δεν είναι προϊόν καλλωπισμού αλλά απαραίτητο προϊόν της καθημερινής φροντίδας και προστασίας καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, πόσο μάλλον κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες που η ηλιοφάνεια έχει την τιμητική της. Στο εμπόριο και στα φαρμακεία υπάρχει μεγάλη γκάμα αντηλιακών προϊόντων για το πρόσωπο, με διαφορετικά συστατικά, υφές και δείκτη SPF. Με ποια κριτήρια να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα;

Το βασικό που πρέπει να προσέξεις: SPF & UV

Το βασικό στην επιλογή αντηλιακού για τα πρόσωπο, όπως και για το σώμα είναι ο δείκτης προστασίας. Ο ήλιος εκπέμπει δύο τύπους υπεριώδους ακτινοβολίας που αποτελούν απειλή για το δέρμα μας, τις ακτίνες UVB και UVA. Οι κύριοι ένοχοι πίσω από το ηλιακό έγκαυμα είναι οι ακτίνες UVB ενώ UVA ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση. Συνεπώς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας SPF και κάλυψη κατά της ακτινοβολίας UVA και UVB αποτελούν ασφαλή επιλογή.

Ποιος είναι ο ιδανικός SPF;

Οι ειδικοί προτείνουν δείκτη προστασίας με SPF30 ή μεγαλύτερο. Στην πραγματικότητα, η διαφορά του δείκτη προστασίας SPF30 και SPF50 είναι αμελητέα με τον πρώτο να αποτρέπει το 96,7% των ακτίνων UVB και τον δεύτερο το 98% . Στην πράξη, όσο πιο ανοιχτόχρωμη ή ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα, τόσο μεγαλύτερος πρέπει να είναι και ο δείκτης προστασίας του αντηλιακού.

Το κατάλληλο αντηλιακό με βάση τις ανάγκες σου

Στα φαρμακεία θα βρεις αντηλιακά για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για κάθε εξατομικευμένη ανάγκη. Σε γενικές γραμμές:

  • · αν έχεις λιπαρό δέρμα προτίμησε ένα αντηλιακό με μη λιπαρή υφή που απορροφάται γρήγορα και αφήνει ματ αποτέλεσμα, χωρίς ίχνος γυαλάδας
  • · αν έχεις ξηρό δέρμα, αντηλιακά με ενυδατικά συστατικά είναι ιδανικά για τη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα και έξτρα ενυδάτωση.
  • · αν έχεις ευαίσθητο δέρμα επίλεξε από τη μεγάλη γκάμα φυσικών αντηλιακών χωρίς χημικά, δοκιμασμένων να μην προκαλούν ερεθισμούς. Στο εμπόριο υπάρχουν αντηλιακά για εξατομικευμένες ανάγκες ευαίσθητης επιδερμίδας όπως για παράδειγμα η δυσανεκτική και ατοπική επιδερμίδα ή η επιδερμίδα με ερυθρότητα.
  • · αν από το αντηλιακό σου επιθυμείς καλλυντική φροντίδα, ενισχυτικοί παράγοντες όπως αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, βιταμίνες και δραστικά συστατικά με αντιγηραντική δράση είναι τα ιδανικά για εσένα.
  • · αν θέλεις να συνδυάσεις την προστασία με την καλλυντική φροντίδα και το μακιγιάζ, μπορείς να επιλέξεις από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων BB ή CC.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο