Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Αντισηπτικά: Τι ξέρουμε για τους πιο ισχυρούς αντισηπτικούς παράγοντες κόντρα στον κορωνοϊό

Αντισηπτικά: Τι ξέρουμε για τους πιο ισχυρούς αντισηπτικούς παράγοντες κόντρα στον κορωνοϊό

Η σωστή υγιεινή χεριών είναι από τα βασικότερα μέτρα προστασίας από τον νέο κορωνοϊό. Η μετάδοση του ιού εκτός από αερογενώς μπορεί να γίνει εύκολα από τις μολυσμένες επιφάνειες μέσω της επαφής των χεριών μας με το πρόσωπο. Γι΄ αυτό το λόγο είναι βασικό να απολυμαίνουμε τα χέρια μας προ φαγητού αλλά και κάθε φορά που αγγίζουμε επιφάνειες. Πόμολα, χειρολαβές, ακουστικά τηλεφώνου, πληκτρολόγια και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης αποτελούν εστίες επικίνδυνες για μεταφορά ιών και μικροβίων.

Ας δούμε αναλυτικά τα προϊόντα με τους πιο ισχυρούς αντισηπτικούς παράγοντες με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά των κορονοϊών και την ορθή τους χρήση.

Αντισηπτικό σαπούνι χεριών: Το σαπούνι με αντισηπτικούς παράγοντες προσφέρει μεγάλη προστασία αρκεί φυσικά το πλύσιμο των χεριών να γίνεται με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Το σωστό πλύσιμο των χεριών διαρκεί τουλάχιστον δύο λεπτά, με τρίψιμο όλης της επιφάνειας της παλάμης, του εξωτερικού μέρους αλλά και των δαχτύλων. Μετά το πλύσιμο των χεριών φροντίζουμε να στεγνώσουμε καλά τα χέρια με καθαρή πετσέτα ή αέρα.

Αντισηπτικά μαντηλάκια: Τα περισσότερα μαντηλάκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι εμποτισμένα με αιθυλική αλκοόλη, που αποδεδειγμένα έχει δράση κατά των διαφόρων στελεχών κορωνοϊού. Ωστόσο, επειδή το ποσοστό αλκοόλης είναι σχετικά μικρό για να δράσουν σωστά χρειάζεται επίμονο και καλό τρίψιμο όλης της επιφάνειας των χεριών για περίπου τρία λεπτά.

Αντισηπτικό χεριών: Μια καλή λύση είναι το αντισηπτικό χεριών σε υγρή μορφή ή τζελ. Απλώνεται με ευκολία στα χέρια και στεγνώνει άμεσα δίνοντας λύση σε εξωτερικό χώρο και κατά τις μετακινήσεις μας.

Οινόπνευμα ή αλκοολούχος λοσιόν: Η αιθανόλη άνω των 70 βαθμών έχει αποδεδειγμένη δράση κατά των κορωνοϊών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τον καθαρισμό των χεριών αλλά και των επιφανειών που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά αν πρόκειται για κοινόχρηστα αντικείμενα όπως για παράδειγμα το ακουστικό του τηλεφώνου.

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο