Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ!!

ΨΕΙΡΕΣ!!!! Στο άκουσμα και μόνο της λέξης ανατριχιάζουμε και αρχίζουμε να ξύνουμε το κεφάλι μας. Είναι όμως κάτι τόσο φοβερό?

Ίσως….

Αν σκεφτούμε ότι η ψείρα είναι ένα έντομο (παρασιτικό) το οποίο ζει στο τριχωτό της κεφαλής και τρέφεται με το αίμα μας ……Ίσως .. το αίμα μας όμως το πίνει και το κουνούπι! Το κουνούπι όμως το οποίο πετάει και μας μεταδίδει ασθένειες μας φαίνεται πιο συνηθισμένο . Αντιθέτως η ψείρα η οποία δεν μας μεταδίδει κάποια αρρώστια και δεν πετάει , ούτε πηδάει ούτε κολυμπάει. (ευτυχώς!!) μας τρομάζει πιο πολύ. Ίσως είναι το ότι ζει (πλουσιοπάροχα) στο κεφάλι μας όπου αφήνει σάλια και κόπρανα και τα οποία μπορεί να μας προκαλέσουν φαγούρα. Οπότε καλό είναι να φροντίσουμε είτε να μην κολλήσουμε είτε να τις ξεφορτωθούμε.

- Επειδή οι ψείρες μεταφέρονται όταν το ένα κεφαλάκι έρχεται σε επαφή με άλλα κεφαλάκια που έχουν ψείρες ( αφού αυτές μόνο περπατάνε) ή σε επαφή με πιθανά ρούχα ( καπέλα, σκουφιά κλπ) που έχουν ψείρες ( μιας και αυτές ζουν μακριά από το κεφάλι για το πολύ 2 ημέρες) καλό θα ήταν να μαθαίναμε στα παιδιά μας τι να αποφεύγουν και τι να προσέχουν . Όμως επειδή τα παιδιά πολλές φορές δεν μπορούν να αντισταθούν να αγκαλιάσουν τον φίλο τους ή να δοκιμάσουν ένα καινούριο καπέλο ευτυχώς υπάρχουν πολλές φαρμακευτικές επιλογές(σαμπουάν , λοσιόν) που μας βοηθάνε σε αυτόν τον αγώνα μας.

- Από την άλλη σε περίπτωση που κολλήσει το παιδί μας ψείρες καλό είναι για αρχή να ειδοποιήσουμε το σχολείο και τους φίλους του ( διότι οι ψείρες δεν είναι σημάδι βρωμιάς ούτε κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε) . Στη συνέχεια εφαρμόζουμε κάποιο από τα ειδικά προϊόντα μαζί με το χτενάκι , ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και κάνουμε μια επαναληπτική εφαρμογή μετά από 7 με 10 ημέρες ( αφού τα αυγά των ψειρών εκκολάπτονται κάθε τόσο) Τέλος , αν υπάρχει λόγος , συνεχίζουμε με την προφύλαξη .

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο