Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Διακοπές γεμάτες υγεία

Διακοπές γεμάτες υγεία
Οι διακοπές είναι συνυφασμένες με χαλάρωση, ηρεμία και αναζωογόνηση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά απρόοπτα υγείας που μπορεί να συμβούν και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Για να τα αποφύγεις, αρκεί να δώσεις λίγη προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες. Σου δίνουμε συμβουλές για καλές και ξέγνοιαστες διακοπές γεμάτες υγεία!

Τι να φας
Το καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες θέλουν ελαφριά μικρά γεύματα πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Οι τροφές αυτές οπλίζουν τον οργανισμό σου με βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται το σώμα σου, χαρίζοντάς ενέργεια και υγεία!

Προστασία στον ήλιο
Ο ήλιος είναι πηγή βιταμίνης D αλλά παράλληλα εξαιρετικά επικίνδυνος αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Καπέλο, γυαλιά ηλίου και η εφαρμογή αντηλιακών προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας SPF, που προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB επιβάλλονται. Ειδικά μεταξύ 10.00 π.μ. και 2.00 μ.μ., όταν οι ακτίνες του ηλίου είναι πιο έντονες, η χρήση ομπρέλας στην παραλία είναι αναγκαία όπως επίσης και η επανάληψη επάλειψης με προϊόντα αντηλιακής προστασίας κάθε φορά που κολυμπάς ή ιδρώνεις.

Όχι βουτιές μετά το φαγητό
Το κολύμπι με γεμάτο στομάχι σύμφωνα με τους ειδικούς είναι επικίνδυνο. Κατά τη διαδικασία της πέψης η καρδιά δουλεύει εντατικά, κάτι που επιδεινώνεται από κάθε είδους άσκηση όπως για παράδειγμα το κολύμπι. Είναι απαράβατος κανόνας ότι μετά το γεύμα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο ώρες προτού κολυμπήσεις.

Άσκηση στις διακοπές
Οι διακοπές προσφέρουν ευκαιρία για ευχάριστη άσκηση. Η παραλία για παράδειγμα ενδείκνυται για ομαδικά αθλήματα όπως το beach volley και οι ρακέτες. Το κολύμπι από την άλλη ή οι ασκήσεις μέσα στο νερό αποτελούν καλή άσκηση, όπως και το περπάτημα στην άμμο.

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση
Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού σε συνδυασμό με την έντονη εφίδρωση ελλοχεύουν τον κίνδυνο της αφυδάτωσης. Το νερό είναι το κλειδί για ενυδατωμένο οργανισμό, όπως επίσης και οι χυμοί από φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Το φαρμακείο των διακοπών
Δεν είναι σπάνιο στις διακοπές να συμβαίνουν απρόοπτα. Για να μη χαλάσεις τη διάθεσή σου και να είσαι προετοιμασμένη, φτιάξε ένα πλήρες και οργανωμένο φαρμακείο διακοπών. Αντιπυρετικά, αντισταμινικά και δραμαμίνες θα δώσουν λύση σε περιπτώσεις κρυώματος αλλεργίας ή ζαλάδας ενώ τα τσιρότα και μικρές εμποτισμένες γάζες θα σε βοηθήσουν να περιποιηθείς μικροτραυματισμούς. Φυσικά, από το φαρμακείο των διακοπών σου δεν πρέπει να λείπει στικ ή αλοιφή για τσιμπήματα και αντικουνουπικά προϊόντα.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο