Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Σεπτέμβριος . Μήνας μεταβατικός μεταξύ καλοκαιριού και φθινοπώρου ,μήνας προσαρμογής , μήνας οργάνωσης , μήνας προετοιμασίας αλλά και μήνας ανανέωσης.

Πριν ξεκινήσεις λοιπόν τις ετοιμασίες για το σπίτι , την δουλειά ,το σχολείο ας αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να φροντίσεις τις επιπτώσεις που έχει στο σώμα μας το ηλιόλουστο , αλμυρό , ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ

Μαλλιά

Ο ήλιος , η αλμύρα , το χλώριο , ο αέρας είναι μερικά από τα στοιχεία του καλοκαιριού που επιβαρύνουν την κατάσταση της τρίχας.

*ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ: Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξεφορτωθείς την ψαλίδα και τις κατεστραμμένες άκρες.

*ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ : Βάψε τα μαλλιά σου το ίδιο χρώμα ή δοκίμασε να προσθέσεις πλούσιους τόνους όπως σοκολατί , καστανό ή σκούρο χάλκινο για μια κολακευτική αλλαγή (πάτα εδώ για αγορά βαφών) . Βεβαιώσου επίσης ότι χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα περιποίησης , σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες για βαμμένα μαλλιά ,ώστε να διαρκέσει το χρώμα όσο γίνεται περισσότερο.

*ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ : Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για εντατική ενυδάτωση . Μαλακτικές κρέμες, μάσκες και λάδια είναι τα εργαλεία σας ενάντια στην ξηρότητα

*ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ STYLING: Αραίωσε ή σταμάτησε εντελώς για λίγο καιρό τη χρήση από το πιστολάκι ή το ψαλίδι μαλλιών και προσέφερε την ευκαιρία στα μαλλιά σου για αναζωογόνηση.

*ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ : Επειδή τίποτα δεν βοηθάει τα μαλλιά όσο οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία , φρόντισε για μια διατροφή πλούσια σε ψάρια , φρούτα και λαχανικά καθώς και ειδικά συμπληρώματα διατροφής.

Δέρμα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή με την μεγαλύτερη έκθεση και ταλαιπωρία του δέρματος. Η υπεριώδης ακτινοβολία , η ζέστη , τα κλιματιστικά αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα σου . Έτσι πρέπει να φροντίσεις το πρόσωπο, το σώμα αλλά μην ξεχνάς τα χείλη , τα χέρια και τα πόδια σου .

*ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ - ΜΑΣΚΕΣ : Η απολέπιση είναι το πρώτο βήμα για να ξεφορτωθείς τα νεκρά επιφανειακά ταλαιπωρημένα κύτταρα ώστε να αναζωογονήσεις το δέρμα και να δημιουργήσεις την κατάλληλη βάση για να εφαρμόσεις κάποια μάσκα που θα το ενισχύσει .

*ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Σημαντικό και καθημερινό βήμα για ένα δέρμα στιλπνό , ελαστικό και υγιές, πάντα με τις κατάλληλες κρέμες για τον τύπο δέρματος που έχεις.

*ΛΕΥΚΑΝΣΗ : Για να αντιμετωπίσεις ένα αρκετά συχνό φαινόμενο μετά την καλοκαιρινή έκθεση στον ήλιο όπως οι καφέ κηλίδες του δέρματος ή οι πανάδες είναι η σωστή περίοδος για να εφαρμόσεις τα κατάλληλα προϊόντα

*ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ: Όπως πάντα σημαντική η αυξημένη κατανάλωση νερού , μια διατροφή πλούσια σε φρούτα ,λαχανικά καθώς και συμπληρώματα διατροφής

*ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ : Μπορεί το καλοκαίρι να φεύγει αλλά μην ξεχνάς ότι η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Τελικές λεπτομέρειες

*Τέλος θυμήσου ότι για μια ολοκληρωμένη ανανέωση χρειάζεται να προσαρμόσεις το χρώμα του make-up σου σε πιο ανοιχτόχρωμο ή ίσως να παρατείνεις το μαύρισμα σου με λίγο bronzer και φυσικά να αλλάξεις το άρωμα σου ώστε να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές του φθινοπώρου.

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο