Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Θέλεις να αποκτήσεις χρυσαφένιο χρώμα με ασφάλεια; Σου έχουμε τη λύση

Θέλεις να αποκτήσεις χρυσαφένιο χρώμα με ασφάλεια; Σου έχουμε τη λύση

Αυτήν την περίοδο, όλοι βρισκόμαστε σε φάση μαυρίσματος. Είναι που το καλοκαίρι συνήθως θέλει ένα πιο σοκολατί χρώμα για να ταιριάζει με την εποχή, τον ήλιο και τη θάλασσα. Δεν είναι, όμως, το ίδιο εύκολο για όλους να μαυρίσουν.

Κάποιοι φαίνεται να το έχουν πιο εύκολο από μόνοι τους και χωρίς να χρειάζονται πολλή ώρα στην ηλιοθεραπεία. Κάποιοι άλλοι μπορεί να χρειάζονται συνεχόμενες ημέρες κάτω από τον ήλιο για να μπορέσουν να πάρουν έστω και το ελάχιστο χρώμα. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και δεν αποτελεί και τόσο περίεργο γεγονός -αν και εκνευριστικό για όσους βρίσκονται στην πλευρά των μαχόντων για λίγο χρώμα-.

Το θετικό είναι, όμως, ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι που μπορούν να ενισχύσουν αυτή σου την προσπάθεια και δεν αναφερόμαστε σε μεθόδους γρήγορου μαυρίσματος στα αντίστοιχα μαγαζιά. Μιλάμε για τροφές που με τα συστατικά που περιέχουν ενεργοποιούν και ενθαρρύνουν τη διαδικασία του μαυρίσματος στο σώμα σου. Δίνουν μία επιπλέον δύναμη στο να παίρνεις λίγο πιο εύκολα το πολυπόθητο χρώμα που ζητάς.

Πού να επενδύσεις;

-Αύξησε την πρόσληψη βιταμίνης C είτε αυτή είναι μέσω τροφών είτε μέσω συμπληρωμάτων. Η παραγωγή της μελανίνης θα ωφεληθεί πολύ από αυτήν και θα βελτιώσεις και την υγεία του δέρματός σου.

-Αύξησε την πρόσληψη βήτα καροτίνης. Η αντιοξειδωτική της δράση θα σε προστατεύσει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, άρα και θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την πρόωρη γήρανση. Βοηθάει στην προστασία του δέρματος και στην ανάπλασή του. Επιπλέον σε όλα αυτά λειτουργεί ευεργετικά στο μαύρισμα.

-Κατανάλωσε κόκκινα φρούτα και κρασί. Πρόκειται για προϊόντα με συγκέντρωση σε πολυφαινόλες που κάνουν το δέρμα υγιές και λαμπερό, δημιουργώντας καλύτερες βάσεις για ένα όμορφο μαύρισμα.

-Κατανάλωσε ψάρια και ξηρούς καρπούς. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν ρυθμίζουν τις ορμόνες σου σχετικά με το κομμάτι της ενυδάτωσης και τα αποθέματα λίπους, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στο μαύρισμα.

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο