Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Οι πιο έξυπνες κινήσεις για να είσαι υγιής την άνοιξη

Οι πιο έξυπνες κινήσεις για να είσαι υγιής την άνοιξη
Η άνοιξη είναι πια εδώ. Όσο μακρύς και να φαινόταν ο χειμώνας με το κρύο του, ανήκει πλέον στο παρελθόν κι η νέα εποχή φέρνει μαζί της όλα τα συνεπακόλουθα. Αυτό σημαίνει ότι αλλεργίες είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους, το ίδιο και μερικά κρυώματα από την αλλαγή του καιρού και της θερμοκρασίας. Δε χρειάζεται, όμως, να σε πάρει από κάτω, αφού με τα κατάλληλα tips μπορείς να προστατευτείς από κάθε τι που σε απειλεί.

Βάλε τη γυμναστική στο πρόγραμμά σου. 2-3 ώρες αερόβιας άθλησης την εβδομάδα μπορούν να ενδυναμώσουν το μυϊκό σύστημα και να ενισχύσουν τον μεταβολισμό σου.

Απόφυγε τις επεξεργασμένες τροφές, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ και αντικατάστησέ τα με πράσινα λαχανικά και νερό. Έτσι, θα καθαρίσεις τον οργανισμό σου και θα τον αφήσεις σε μία πιο υγιή κατάσταση.

Κοιμήσου αρκετά. Η απουσία ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των πιθανοτήτων για μολύνσεις και φλεγμονές και σε απουσία προστασίας της υγείας από πληθώρα παθήσεων, όπως οι καρδιακές, ο διαβήτης και η παχυσαρκία.

Πάρε συμπλήρωμα βιταμίνης C, που αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Η συγκεκριμένη βιταμίνη θα βοηθήσει στην παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων που δρουν κατά των λοιμώξεων αλλά και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Ακόμα και το δέρμα μπορεί να επωφεληθεί, δρώντας ως αντιοξειδωτικό.

Πάρε συμπλήρωμα βιταμίνης Β6. Η συγκεκριμένη βιταμίνη βοηθά στις βιοχημικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος, λειτουργεί ευεργετικά για την υγεία του εγκεφάλου και μπορεί μέχρι και να μειώσει τον κίνδυνο για Alzheimer.

Πάρε συμπλήρωμα βιταμίνης Ε: Άλλη μία βιταμίνη με αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και άρα αποτρέπει την καταστροφή των κυττάρων. Το ανοσοποιητικό ενισχύεται, ενώ λειτουργεί αποτρεπτικά για τις θρομβώσεις του αίματος.

Μην παραλείψεις να προμηθευτείς τις κατάλληλες ενυδατικές με SPF για πρόσωπο και σώμα, ώστε, πέρα από το εσωτερικό, να προστατεύσεις και το εξωτερικό του σώματος.

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο