Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Τι πρέπει να σκεφτείς προτού βάλεις το τρέξιμο στη ζωή σου

Τι πρέπει να σκεφτείς προτού βάλεις το τρέξιμο στη ζωή σου
Πολλά πράγματα θα δοκιμάσεις για να βρεις το είδος της γυμναστικής που ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα. Μπορεί να είσαι τύπος που προτιμάει το γυμναστήριο και τα βάρη, τα ομαδικά προγράμματα ή τις υπαίθριες δραστηριότητες για να αλλάζεις και λίγο παραστάσεις καθώς φροντίζεις για την υγεία σου, σωματικά και ψυχικά.

Το τελευταίο διάστημα, αυτό που φαίνεται να επιλέγει όλο και πιο συχνά ο κόσμος είναι το τρέξιμο. Το τρέξιμο σού δίνει καύση θερμίδων, σύσφιξη και βελτίωση της αντοχής και γίνεται με αυτόν τον τρόπο μία εξαιρετική επιλογή για την κατηγορία του wellness.

Τι πρέπει να προσέξεις, όμως, πριν βάλεις το τρέξιμο στην καθημερινότητά σου;

Ξεκίνα με μερικές ασκήσεις προθέρμανσης για να ζεστάνεις το μυϊκό σου σύστημα και να ενισχύσεις τη ροή του αίματος στους μύες. Έτσι, θα βοηθήσεις στην ταχύτητα και στην καλύτερη λειτουργία τους.

Μην επιλέγεις πάντα το ίδιο μέρος για να τρέξεις. Φρόντιζε να αλλάζεις περιοχές για να μη βαριέσαι, να ανανεώνεται το ενδιαφέρον σου και να βελτιώνεται η ψυχολογία σου.

Αύξανε ρυθμό σταδιακά, «ακούγοντας» το σώμα σου. Ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται διαφορετικό χρόνο για να προσαρμόσει τον ρυθμό και γι’ αυτό δε χρειάζεται να το πιέσεις. Ίσα ίσα. Μπορείς, για παράδειγμα, εκεί που έτρεχες ένα 20λεπτο, όταν δεις ότι πλέον το κάνεις με σχετική ευκολία, να το αυξήσεις πηγαίνοντας στα 30 λεπτά.

Επένδυσε σε κατάλληλα παπούτσια για να απορροφούν τους κραδασμούς και να μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών στα πόδια, στην πλάτη και στη σπονδυλική στήλη. Αυτά που έχουν ανατομικές προδιαγραφές αποτελούν πάντα τη σίγουρη λύση.

Μην ξεχνάς να έχεις μαζί σου ένα ρόφημα με ηλεκτρολύτες, ώστε να ανανεώνεις αυτούς που χάνεις με την άσκηση και τον ιδρώτα.

Ετοίμασε ένα ρόφημα με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία για να πιείς αφότου έχεις τελειώσει τη γυμναστική σου για να είναι ολοκληρωμένο το wellness της ημέρας και να ενισχυθεί περισσότερο το ανοσοποιητικό σου σύστημα.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο