Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Αδύνατη στην παραλία; Πώς θα τα καταφέρεις

Αδύνατη στην παραλία; Πώς θα τα καταφέρεις

Αυτή η εποχή και οι θερμοκρασίες που φέρνει μαζί της είναι μόνο για ένα πράγμα: θάλασσα. Είναι οι στιγμές που το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι να κάνεις μία δροσερή βουτιά και να σωθεί κάπως το θέμα, γιατί νιώθεις να βρίσκεσαι ένα βήμα πριν τη θερμοπληξία. Η παραλία και φέρνει τη λύση σε αυτό και αποτελεί αφορμή για πολλές περισσότερες ξέγνοιαστες στιγμές είτε με την παρέα είτε και μόνη σου. Σε χαλαρώνει και σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις πάει εκδρομή, άρα και απομακρύνεσαι από την καθημερινότητα και «αδειάζει» για μερικές ώρες το μυαλό σου.

Με τις αγορές των διαφόρων μαγιό, όμως, είναι λογικό να σε πιάσει και μία θέληση να έχεις ένα σώμα που να τα αναδεικνύει και να νιώθεις κι εσύ ακόμα καλύτερα. Για να το καταφέρεις αυτό υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αρχικά, το κομμάτι της γυμναστικής σίγουρα θα σε βοηθήσει να σμιλεύσεις κάθε περιοχή, δίνοντας ως αποτέλεσμα ένα πιο σφιχτό κορμί. Έπειτα, η διατροφή και η ρύθμιση των μερίδων θα συμβάλει σημαντικά, αφού έτσι θα ρυθμίσεις και την πρόσληψη των θερμίδων.

Συγκεκριμένες βιταμίνες, όπως η D, βοηθάνε στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στο χτίσιμο ενός πιο δυνατού μεταβολισμού που θα μπορεί να κάνει πιο αποτελεσματικά την καύση θερμίδων. Ο σίδηρος στηρίζει την καύση του λίπους, λειτουργώντας βοηθητικά στη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα του σώματος. Το μαγνήσιο διαδραματίζει απαραίτητο ρόλο για την παραγωγή ενέργειας στο σώμα, ενώ, παράλληλα, ρυθμίζει τα επίπεδα του σακχάρου και την αρτηριακή πίεση.

Το πράσινο τσάι, μπορεί να μην είναι βιταμίνη, αλλά έχει την ικανότητα να αυξάνει τα επίπεδα δαπάνης ενέργειας και την οξείδωση του λίπους. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα είναι πιο εύκολο να μειώσει την παραγωγή και την απορρόφηση του λίπους. Η καφεΐνη, από την άλλη, συμβάλλει στη διάλυση του αποθηκευμένου λίπους, καθώς υποστηρίζει την απελευθέρωση της επινεφρίνης που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά.

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο