Αναζήτηση για προϊόν, εταιρεία, σειρά...

Είσοδος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ανάκτηση κωδικού

Οι απαραίτητες βιταμίνες για να είσαι υγιής τον χειμώνα

Οι απαραίτητες βιταμίνες για να είσαι υγιής τον χειμώνα
09-12-2019

Οι βιταμίνες αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Αυτές παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να είσαι υγιής, να έχεις ένα ανοσοποιητικό σύστημα που να μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε εξωτερικό εχθρό και, κατά συνέπεια, να μένεις μακριά από ιώσεις και ασθένειες. Μερικές βιταμίνες, όμως, ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες κι ειδικά την εποχή του χειμώνα.

Βιταμίνη Α: Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και για τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Τα μάτια, το έντερο, οι πνεύμονες απολαμβάνουν ουσιαστικά οφέλη, αφού η βιταμίνη Α τα προστατεύει από παθογόνους παράγοντες.

Βιταμίνη C: Ανέκαθεν γνωστή για την τεράστια συμβολή της στο ανοσοποιητικό, η βιταμίνη C μπορεί, εκτός των άλλων να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία των λευκών αιμοσφαιρίων και, παράλληλα, να βελτιώσει την απορρόφηση του σιδήρου. Η αντιοξειδωτική της δράση προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και λειτουργεί σαν προστάτης από το οξειδωτικό στρες.

Βιταμίνη D: Έρευνα του 2018 έχει δείξει ότι η πρόσληψη βιταμίνης D μπορεί να προστατεύσει εναντίον των ιώσεων και να βελτιώσει την υγεία των παιδιών όσον αφορά συγκεκριμένες παθήσεις, όπως είναι οι αλλεργίες.

Ψευδάργυρος: Ένας ακόμα σύμμαχος υπέρ του ανοσοποιητικού είναι ο ψευδάργυρος. Αυτός είναι που βοηθάει το σώμα στην ενεργοποίηση των Τ-λεμφοκυττάρων, αυτών, δηλαδή, που ρυθμίζουν τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού κι επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα. Ο ψευδάργυρος λειτουργεί επίσης θεραπευτικά στο κοινό κρυολόγημα ενώ βοηθάει στην επούλωση των πληγών.

26340 21888 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑγια αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Phavory Eshop και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Pharmasept Πλήρες Βρεφικό Set , 0m+, με 1 Baby Mild Bath 1lt, 2 x Baby Extra Calm Cream 150ml, 1 Baby Soothing Cream 150ml & 2 x Baby Soft Wipes των 30 Τεμαχίων

CODE001
18.7€
12.25€
Αρχική
Σύνδεση
Αναζήτηση
Καλάθι