Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

4 οφέλη που έχει το ιχθυέλαιο στον οργανισμό σου και που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν

4 οφέλη που έχει το ιχθυέλαιο στον οργανισμό σου και που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν
Εάν μας ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το φυσικό προϊόν που χρησιμοποιείται περισσότερο στη χώρα μας, δεν θα ξέραμε ποια είναι η σωστή απάντηση. Όμως μόλις μάθεις πως αυτό είναι το ιχθυέλαιο τότε θα σκεφτείς, πως έπρεπε να το ξέρεις. Το ιχθυέλαιο χρησιμοποιείται κυρίως στην Ελλάδα και την Ευρώπη και αυτό μόνο θετικά οφέλη έχει.

Αν λοιπόν εσύ δεν το χρησιμοποιούσες, τότε σου έχουμε 4 λόγους για να τους λάβεις πολύ σοβαρά υπόψιν και να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

#1. Καταπολεμά τη χρόνια φλεγμονή
Τα έλαια που εξάγονται από λιπαρά ψάρια όπως σαρδέλες, γαύροι και σκουμπρί παρέχουν δύο τύπους ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που είναι γνωστό ότι βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής και γενικά βελτιώνουν τις φλεγμονώδεις καταστάσεις στο σώμα . Επειδή η χρόνια φλεγμονή σχετίζεται με την πρόωρη γήρανση και με ορισμένες ασθένειες, τα ωμέγα-3 που προέρχονται από ψάρια μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προστασίας της υγείας.

#2. Προστατεύει την υγεία της καρδιάς
Το ιχθυέλαιο έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην αύξηση της «καλής» χοληστερόλης HDL, των χαμηλότερων τριγλυκεριδίων (ή των λιπών του αίματος), στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στην αποτροπή σχηματισμού πλακών στις αρτηρίες και στην αποφυγή της σκλήρυνσης των αρτηριών. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το ιχθυέλαιο μπορεί να υποστηρίξει την υγεία της καρδιάς.

#3. Βοηθά στην αύξηση της πυκνότητας των οστών
Γενικά είναι συνηθισμένο να καταναλώνουμε πολύ περισσότερα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα - τα οποία απαντώνται στα φυτικά έλαια, όπως τα έλαια καλαμποκιού και ηλιόσπορων - από τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Αυτή η ανισορροπία έχει ενοχοποιηθεί για την χαμηλή οστική πυκνότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τα καλά νέα είναι όμως ότι οι μεγαλύτεροι ενήλικες με υψηλότερες δόσεις ωμέγα-3 έχουν αποδειχθεί ότι διατηρούν μεγαλύτερη οστική πυκνότητα, καθιστώντας το ιχθυέλαιο πιθανό για αυτή την αλλαγή.

#4. Ενισχύει την όραση
Έρευνες δείχνουν ότι το ιχθυέλαιο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου εκφύλισης της ώχρας κηλίδας που σχετίζεται με την ηλικία. Αυτή η κατάσταση, η οποία γίνεται πιο διαδεδομένη με την ηλικία, έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ή τη νόθευση του κεντρικού οπτικού πεδίου. Να λοιπόν ένας ακόμη λόγος για να βάλεις το ιχθυέλαιο στην καθημερινότητά σου.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο