Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

4 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ & ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

4 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ & ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Θέλεις να χάσεις κιλά και να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα; Ψάχνεις τρόπο για να κάψεις το περιττό λίπος μέχρι το καλοκαίρι; Φτιάχνουμε πρόγραμμα για να κόψεις πόντους και να σβήσεις την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού εύκολα και γρήγορα χωρίς στερήσεις. Χάσε κιλά εύκολα και φυσικά ακολουθώντας 4 απλά βήματα!

Βήμα 1ο

Φάε σωστά και ξύπνα τον μεταβολισμό σου

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το Α και το Ω όταν μιλάμε για αδυνάτισμα και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας. Για να το πετύχεις οφείλεις να κάνεις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να τρέφεσαι σωστά, καταναλώνοντας τροφές όχι μόνο πρωτεϊνούχες αλλά και πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Και φυσικά μη ξεχνάς πως ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσεις το μεταβολισμό είναι τα μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα ενώ το πρωινό γεύμα όπως και το δεκατιανό είναι απαραίτητα!

Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να ενισχύσεις τη διαδικασία ενεργοποίησης του μεταβολισμού με προϊόντα για αποδόμηση λίπους και απώλεια βάρους, συμπληρώματα διατροφής με superfoods, σκευάσματα με βάση τη λεκιθίνη σόγιας, τον πράσινο καφέ ή το πράσινο τσάι που ενισχύουν τις καύσεις.

Βήμα 2ο

Ενίσχυσε τις καύσεις με άσκηση

Η διατροφή βοηθάει αλλά από μόνη της δεν κάνει θαύματα. Η άσκηση είναι επιβεβλημένη για την ενίσχυση των καύσεων και το αδυνάτισμα. Η γυμναστική, ακόμη και ένας περίπατος βοηθούν στην καύση του περιττού λίπους και στη σύσφιξη του σώματος. Πολλά μικρά ολιγοθερμιδικά γεύματα παράλληλα με άσκηση θα ξυπνήσουν τον μεταβολισμό και θα σε βοηθήσουν να δεις την ένδειξη της ζυγαριάς να κατεβαίνει.

Βήμα 3ο

Ενυδάτωσε & αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου

Κύριος ένοχος για την εμφάνιση κυτταρίτιδας είναι οι τοξίνες και το περιττό λίπος. Με ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα δεις πολλαπλά οφέλη. Η κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών όπως και η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού επιβάλλονται και συντελούν στην αποβολή των τοξινών. Νερό και φρέσκοι χυμοί είναι ένας καλός τρόπος για να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου ενώ η σωστή διατροφή θα βοηθήσει στην αποβολή των τοξινών. Ωστόσο, στα φαρμακεία υπάρχουν αρκετά εγκεκριμένα σκευάσματα για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού για να επιλέξεις αυτό της αρεσκείας σου.

Βήμα 4ο

Ακολούθησε πρόγραμμα φροντίδας

Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι εξίσου αποτελεσματική με τη διατροφή και την άσκηση, πόσο μάλλον αν γίνεται παράλληλα με αυτές. Αδυνατιστικά τζελ και κρέμες, απολεπιστικά προϊόντα και λάδια για μασάζ, θα σε βοηθήσουν το θέρμα σου να σφίξει, θα κόψουν πόντους και θα εξαφανίσουν την αντιαισθητική κυτταρίτιδα, έτσι ώστε το καλοκαίρι να απολαύσεις τον ήλιο και την παραλία χωρίς ενοχές για το σώμα σου και τα κιλά σου.

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο