Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Serum και booster: Οι διαφορές και οι ομοιότητες που έχουν και πρέπει να γνωρίζεις

Serum και booster: Οι διαφορές και οι ομοιότητες που έχουν και πρέπει να γνωρίζεις
To serum και το booster είναι δύο είδη ομορφιάς που χρειάζεται κάθε δέρμα, χωρίς να έχει να κάνει απαραίτητα με την ηλικία στην οποία βρίσκεται. Θεωρούνται πολύ σημαντικά στον τομέα της ομορφιάς, αλλά παρά τη μεγάλη τους σημασία πολλοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη χρήση τους και το ακριβώς κάνουν.

Το serum αποτελεί ουσιαστικά ένα προϊόν που ενισχύει την ενυδατική κρέμα που πρόκειται να εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου και τοποθετείται πριν από αυτή.

Έχουν έντονη δράση και περιέχουν πολλά ευεργετικά για το δέρμα στοιχεία. Έχει τόσο σημαντική λειτουργία που σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με την κρέμα που έχεις επιλέξει, γιατί ενισχύει το αποτέλεσμά της. Συνήθως, είναι πιο πλούσιο σε σύσταση και στο εμπόριο θα το βρεις σε μία συσκευασία μικρότερη από αυτήν που έχει ένα booster ή ένα toner.

Το booster, από την άλλη, σε αντίθεση με το serum έχει πιο στοχευμένη δράση. Αυτό σημαίνει ότι στη σύνθεσή του έχει πιο λίγα ενεργά συστατικά που έχουν στόχο να λειτουργήσουν ευεργετικά για έναν και μόνο σκοπό κι όχι συνολικά.

Μπορεί να στοχεύσει σε μία συγκεκριμένη ανάγκη που έχει το δέρμα, όπως βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, μείωση των πόρων, πιο νεανική όψη της επιδερμίδας. Τα boosters είναι ιδανικά αν θες να προσφέρεις σωστή ενυδάτωση στο δέρμα και μετά από ένα διάστημα χρήσης θα δεις το δέρμα σου πιο φωτεινό καθαρό.

Τι να κάνεις; Για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, επένδυσε και στα δύο, ώστε να μπορείς να καλύψεις κάθε ανάγκη που ενδέχεται να προκύψει στο δέρμα σου.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο