Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Επτά πράγματα που χρειάζεται κάθε μαμά στο αυτοκίνητο

Επτά πράγματα που χρειάζεται κάθε μαμά στο αυτοκίνητο
Έχεις πάρει την απόφαση να είσαι εκείνη η δυναμική μαμά που θα οδηγάει και θα πηγαίνει παντού με το μωρό της, από το baby swimmin μέχρι το σχολείο. 

Από τα μωρομάντηλα μέχρι την ομπρέλα, να ποια πράγματα θα πρέπει να έχεις πάντα στο αυτοκίνητο αν είσαι μαμά. 

Μωρομάντηλα:

Τα υγρά μαντηλάκια για τα μωρά, μπορούν να καθαρίσουν κάθε ζημιά, από το μπισκότο που κόλλησε στα χέρια του μικρού, μέχρι τα δάχτυλά του μετά την προσπάθειά του να ουρήσει στο γιογιό. Κι επειδή είναι μαντηλάκια ειδικά σχεδιασμένα για μωρά, δεν βλάπτουν την επιδερμίδα του μωρού και αν τύχει να τα μασουλήσει, δεν θα πάθει τίποτα. Άσε που σε ώρα ανάγκης δικής σου, μπορούν να αφαιρέσουν τέλεια το μακιγιάζ που πήγε στραβά.


Πάνες

Αν έχεις μωρό ή νήπιο, μια έξτρα οικονομική συσκευασία από πάνες, είναι Must για το αυτοκίνητο, ειδικά στα ταξίδια σε μέρη που το κοντινότερο μάρκετ απέχει χιλιόμετρα ή στην περίπτωση που εσύ, η μαμά που θυμάται τα πάντα, ξεχάσεις να πάρεις μαζί πάνες.


Αντιμικροβιακά μαντηλάκια ή υγρό αντιμικροβιακό.

Δεν είναι μόνο ο covid19 που μας τρομάζει. Αφότου σκουπίσεις το μικρό σου στην τουαλέτα, θα χρειαστεί να απολυμάνεις και τα δικά σου χέρια και τα ειδικά μαντηλάκια αποτελούν το must αντικείμενο που πρέπει να έχεις στο αυτοκίνητο, μιας και το απλό μωρομάντηλο δεν σου προσφέρει απολύμανση.


Χαρτομάντιλα

Πέραν από τα υγρά μαντηλάκια, ένα πακέτο χαρτομάντιλα που θα ανακουφίσουν την μύτη που τρέχει ή ένα απλό χαρτί υγείας στο αυτοκίνητο θα σε σώσεις. Γιατί θα υπάρξει και η ανάγκη να σκουπίσεις το παιδί σε μέρη που το πολύτιμο αυτό χαρτί υγείας δεν θα το βρίσκεις.


Μπουκάλι νερού

Ένα μπουκάλι νερό θα σας ξεδιψάσει, μπορεί να καθαρίσει την παραμικρή πληγή και να χρησιμεύσει ακόμα και στην παρασκευή γάλακτος. Πρόσεξε μόνο το νερό να είναι καλά φυλαγμένο σε σκιερό σημείο του αυτοκινήτου.

Καπέλο για το παιδί ή ομπρέλα

Ο ήλιος μπορεί να ενοχλήσει τα ευαίσθητα παιδικά μάτια κι αν πρέπει να ταξιδέψεις σε ώρα που βρίσκεται στην πλήρη ακμή του, φρόντισε να εξοπλιστείς με σκίαστρο αυτοκινήτου που δεν χρειάζεται να είναι όμορφο αλλά χρηστικό και να μην έχει επάνω του κινούμενα σχέδια αλλά σκούρο χρώμα για να δρα σωστά. Εναλλακτικά, έχε ένα καπέλο για το παιδί μέσα στο αμάξι, για να μην το ξεχνάς ποτέ ή μια ομπρελίτσα για τον ήλιο ή τη βροχή. 

Μια έξτρα αλλαξιά ρούχα για το παιδί

Ένα ατύχημα με το ποτήρι του νερού ή με το φαγητό μπορεί να κάνει τα ρούχα του παιδιού χάλια και τα υπόλοιπα υπάρχοντά του να είναι συσκευασμένα σε σημείο που δύσκολα θα τα βγάλεις έξω.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο