Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ ΤΟ «ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ»

ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ ΤΟ «ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ»

Το μουρουνέλαιο γνωστό και «παρεξηγημένο» .

Το χρησιμοποιούσαν οι Βίκινγκ και οι Ρωμαίοι στρατιώτες για να είναι γεροί και δυνατοί για τις μάχες αλλά και οι ελληνίδες μάνες τις προηγούμενες δεκαετίες για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες D και A και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

1) Βιταμίνη D

Βιταμίνη πολύ σημαντική για την απορρόφηση και χρήση του ασβεστίου για την ανάπτυξη και την καλή υγεία των οστών , των δοντιών και των μυών. Θεωρείται ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό , το αναπαραγωγικό καθώς και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Δυστυχώς την σημερινή εποχή και ενώ ζούμε σε μια τόσο ηλιόλουστη χώρα ( διότι ο ήλιος είναι σημαντική πηγή βιταμίνης Dόταν το δέρμα μας εκτίθεται σε αυτόν) λόγω των καθημερινών συνθηκών ( εργασία σε κλειστό χώρο, χρήση αντηλιακών κρεμών)είναι αρκετά συνηθισμένη η έλλειψη της.

2) Βιταμίνη Α

Βιταμίνη βασική για την φυσιολογική λειτουργία των οφθαλμών και την διαδικασία της όρασης καθώς και για το δέρμα. Πιστεύεται ότι είναι απαραίτητη για την σωστή ανάπτυξη του οργανισμού και ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

3) Ωμέγα -3 λιπαρά οξέα (EPA, DHA)

Τα ωμέγα -3 είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και καλή λειτουργία του εγκεφάλου , αφού αποτελούν πολύτιμο συστατικό των νευρικών κυττάρων και δρουν ευεργετικά σε περιόδους πνευματικής κόπωσης.

Τα «καλά» λιπαρά , όπως τα λέμε συχνά, δείχνουν να είναι ωφέλιμα για το καρδιαγγειακό σύστημα ( μειώνουν τα επίπεδα τριγλυκεριδίων αίματος, ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση και έχουν αντιθρομβωτική δράση) αλλά θεωρείται ότι έχουν και αντιφλεγμονώδη δράση.

«Παρεξηγημένο» για την έντονη γεύση του , μιας και παράγεται από το συκώτι ψαριών του γένους Γάδου(μουρούνα , μπακαλιάρος κ.λ.π.)

Όμως η επιστήμη πλέον έχει προχωρήσει αρκετά και ευτυχώς υπάρχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τον τρόπο χορήγησης του μουρουνέλαιου. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις ευεργετικές του ιδιότητες με όποιον τρόπο διαλέξουμε , σιρόπι με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι , κάψουλες ή ακόμα και ζελεδάκια!

*ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ.

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο