Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Ο απόλυτος οδηγός για όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι το φθινόπωρο

Ο απόλυτος οδηγός για όλες τις βιταμίνες που χρειάζεσαι το φθινόπωρο
Σου παρουσιάζουμε οκτώ βιταμίνες και συμπληρώματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα το φθινόπωρο, καθώς η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει.

Η βιταμίνη D3 είναι κριτικής σημασίας για να διατηρήσεις σε φόρμα το ανοσοποιητικό σου σύστημα στη διάρκεια της εποχής των ιώσεων. Το σώμα σου την χρειάζεται για να ρυθμίζει τα επίπεδα την ενέργειας, για να διατηρεί την καρδιά υγιή και για να αναπτύξει πιο γερά οστά. Σε αντίθεση με τις άλλες βιταμίνες, η βιταμίνη D παράγεται στο σώμα όταν εκτίθεται σε αρκετό φως από τον ήλιο, για αυτό και η ανεπάρκεια σε αυτήν είναι πολύ συχνή κατά τους χειμερινούς μήνες. Μπορείς, όμως, να την βρεις σε συγκεκριμένες τροφές, όπως το βούτυρο, το ασπράδι του αυγού και το γάλα, που σου προσφέρουν μόλις το 10% της αναγκαίας ποσότητας. Έρευνες δείχνουν ότι η καλύτερη μορφή για να λάβεις είναι η D3, επειδή είναι η πιο κοντινή στη φυσική μορφή της βιταμίνης D που φτιάχνει το σώμα σου από το φως του ήλιου.

Το σκόρδο αποτελεί υπέροχο ενισχυτικό του ανοσοποιητικού. Ο καλύτερος τρόπος να το καταναλώσεις, για να αντιμετωπίσεις γρήγορα ένα κρύωμα ή έναν ιό, είναι να το φας ωμό, με ό,τι κόστος μπορεί να έχει μετά στην ανάσα σου. Αν θες να το αποφύγεις ή δεν σου αρέσει η έντονη γεύση του μπορείς να το δοκιμάσεις σε κάποιο χάπι ή κάψουλα.

Αν έχεις παγωμένα χέρια και πόδια ακόμα και όταν η θερμοκρασία πέφτει λίγο, τότε ένα συμπλήρωμα Ω-3 λιπαρών οξέων μπορεί να σε βοηθήσει. Επειδή τα χέρια και τα πόδια βρίσκονται πιο μακριά από την καρδιά, είναι το τελευταίο σημείο που φτάνει το αίμα. Σύμφωνα με κάποιες έρευνες, τα συμπληρώματα Ω-3 λιπαρών οξέων μπορούν να προσφέρουν μία ώθηση στην κυκλοφορία του αίματος και να βοηθήσουν να ζεσταθούν τα χέρια και τα πόδια σου.

Χαμομήλι

Καθώς πλησιάζει η εποχή των γιορτών, οι ρυθμοί σου μπορεί να αυξάνονται. Αν θέλεις να αποφύγεις το άγχος, πιες λίγο χαμομήλι ή παίρνε ένα συμπλήρωμα χαμομηλιού σε τακτική βάση. Ορισμένες ενώσεις στο χαμομήλι ενώνονται με τους ίδιους υποδοχείς του εγκεφάλου και ενεργούν όπως ένα ηρεμιστικό χάπι.

Γλυκοζαμίνη

Αν έχεις κάποιους τραυματισμούς στα γόνατα ή τους αγκώνες που φαίνεται ότι επανέρχονται καθώς πέφτει η θερμοκρασία, η γλυκοζαμίνη είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις την υγεία των χόνδρων στις αρθρώσεις σου. Επίσης, μειώνει και τον πόνο στην πλάτη.

Το ιχθυέλαιο ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα και υποστηρίζει την υγιή κινητικότητα των αρθρώσεων και την οστική πυκνότητα. Επίσης, βοηθά στη βελτίωση των επιπέδων της ενέργειάς σου, που μπορεί να παρατηρείς ότι αρχίζει να πέφτει καθώς μειώνεται το φως του ήλιου που λαμβάνεις. Το ιχθυέλαιο μπορεί να κρατήσει σε ισορροπία και το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα σου και ενισχύει την σεξουαλική και την ορμονική σου υγεία.

Αυτό το φθινόπωρο εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Τα προβιοτικά είναι σημαντικά για την υγεία του πεπτικού συστήματος. Και ένα υγιές πεπτικό σημαίνει ότι θα έχεις και πολλά υγιή βακτήρια για να συνθέσουν βιταμίνες, να εξοντώσουν τις τοξίνες και να βοηθήσουν στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από την πέψη. Και έτσι καταλαβαίνεις πως ένα υγιές πεπτικό σύστημα σημαίνει και ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Βιταμίνη Β2(ριβοφλαβίνη) και βιταμίνη C

Μήπως δεν θέλεις πάλι να δεις το ξηρό, χειμωνιάτικο δέρμα που φαγουρίζει; Αυτές οι δύο βιταμίνες έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την ξηρότητα του δέρματος και των χειλιών, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και ακόμα το κάνουν πιο παχύ και γερό.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο