Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Οι στόχοι υγείας που πρέπει να βάλεις για το 2020

Οι στόχοι υγείας που πρέπει να βάλεις για το 2020
Η νέα χρονιά έφτασε και μαζί της ήρθαν οι στόχοι που πρέπει να βάλεις για την υγεία σου.

Αν τον προηγούμενο χρόνο δεν είχες το πρόγραμμα που επιθυμούσες όσον αφορά στον οργανισμό σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις και να σημειώσεις μία νέα αρχή για τη συνέχεια. Για να το καταφέρεις, λοιπόν, φτιάξε μία λίστα με όλα τα στοιχεία που πρέπει να προσλαμβάνεις, αλλά πολλές φορές τείνεις να ξεχνάς.

  • Οργάνωσε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που πρέπει να έχει ο οργανισμός σου για να λειτουργήσει στο μέγιστο δυνατό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι η λήψη συμπληρωμάτων με πολύ σημαντικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία κρίνεται επιτακτική ανάγκη. Ποια είναι αυτά;

-Από βιταμίνες: Ασβέστιο (ενδυνάμωση των κοκάλων και των δοντιών και διατήρηση του βάρους), μαγνήσιο (ρύθμιση του σακχάρου, έλεγχος αρτηριακής πίεσης, πρόληψη της ημικρανίας), φώσφορος (ανάπτυξη των οστών, ομαλή λειτουργία της καρδιάς και των νεφρών), κάλιο (έλεγχος της πίεσης του αίματος, σταθεροποίηση σακχάρου, αποτροπή κραμπών), θείο (ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, διάσπαση των λιπών, καλή υγεία των αρθρώσεων).

-Από μεταλλικά στοιχεία:
 Σίδηρος (ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας, ενδυνάμωση των μυών κι ενίσχυση του ανοσοποιητικού), ιώδιο (έλεγχος του μεταβολικού ρυθμού του σώματος, λαμπερό δέρμα, πρόληψη διαφόρων ειδών καρκίνου), χρώμιο (μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών παθήσεων), χαλκός (υγιής λειτουργία ανοσοποιητικού συστήματος, ανάπτυξη του εμβρύου στη μήτρα).

  • Απόκτησε μία ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σου. Ξεκίνα με το απαραίτητο καθαριστικό για το πρόσωπο ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου. Συνέχισε με μία ενυδατική κρέμα κι ολοκλήρωσε με ένα serum που θα δώσει στο δέρμα όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να είναι υγιές και λαμπερό.
  • Ανάλογη φροντίδα επίλεξε για το σώμα, όπως με scrub και body lotion, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσεις την ανάπλαση του δέρματος.
  • Φυσικά, μην παραγκωνίσεις τα μαλλιά σου. Προμηθεύσου τα κατάλληλα προϊόντα που θα μπορούν να περιποιηθούν τόσο την τρίχα όσο και το δέρμα του κεφαλιού.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο