Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αν το παιδί έρθει στο σπίτι με ψείρες στο κεφάλ

Όλα όσα πρέπει να κάνεις αν το παιδί έρθει στο σπίτι με ψείρες στο κεφάλ
Τα σχολεία ξεκίνησαν και το παιδί σου εκτός από νέες γνώσεις έχει στο κεφάλι του και ψείρες; Μην πανικοβάλλεσαι. Μάθε τι πρέπει να κάνεις από την πρώτη στιγμή.

Αγόρασε ένα σαμπουάν ή μία λοσιόν από το φαρμακείο για την απομάκρυνση των ψειρών. Προτίμησε κάποιο φυτικό προϊόν, για να μην επιβαρύνεις το παιδί σου με χημικά και δώσε έμφαση στις οδηγίες χρήσης.

Αφού θα έχεις χρησιμοποιήσει το ειδικό σαμπουάν, χτένισε τα βρεγμένα μαλλιά του παιδιού σου με το ειδικό χτενάκι, για να απομακρύνεις ψείρες και κόνιδες.

Παρατήρησε και πάλι το κεφάλι του παιδιού μετά από 8 με 12 ώρες για να διαπιστώσεις αν οι ψείρες έχουν αρχίσει να υποχωρούν. Σύμφωνα και με τις οδηγίες χρήσης, θα πρέπει να επαναλάβεις τη διαδικασία σε συγκεκριμένο αριθμό ημερών και να συνεχίσεις να χτενίζεις με το χτενάκι για τουλάχιστον 3 εβδομάδες μετά, ώστε να είσαι σίγουρη ότι απομάκρυνες όλες τις ψείρες και τις κόνιδες.

ΒΡΕΣ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΟ PHAVORY!

Χρησιμοποίησε ζεστό νερό, τουλάχιστον 40°C, για να πλύνεις τα ρούχα, τα ακουστικά, τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, τις κουβέρτες και οτιδήποτε μπορεί να ακούμπησε το κεφάλι του παιδιού. Για αντικείμενα που δεν πλένονται, όπως τα λούτρινα αρκουδάκια, μπορείς να τα σφραγίσεις σε αεροστεγείς τσάντες για αρκετές εβδομάδες.

Βύθισε τις χτένες και τις βούρτσες του παιδιού σε καυτό νερό για τουλάχιστον 10 λεπτά.

Βάλε ηλεκτρική σκούπα στα χαλιά και ξεσκόνισε καλά τα έπιπλα.

Έλεγχε καλά το κεφάλι όλων των μελών της οικογένειας καθημερινά για 10 με 15 ημέρες.

Μην εμπιστεύεσαι τα γιατροσόφια της γιαγιάς. Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το ελαιόλαδο, η μαγιονέζα και κάποια αιθέρια έλαια μπορούν να αποτελέσουν θεραπεία εναντίον των ψειρών. Ωστόσο, εκτός του ότι δεν έχει διαπιστωθεί η ασφάλεια τέτοιων τεχνικών και η δράση τους στην απομάκρυνση των ψειρών φαίνεται να μην είναι επαρκής. Τέτοια προϊόντα μπορεί να μειώνουν την κινητικότητα των ενήλικων ψειρών και να βοηθούν να απομακρυνθούν εύκολα από το κεφάλι, αλλά δεν μπορούν να τις θανατώσουν.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο