Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Όλα τα tips για να ελέγξεις την εποχική τριχόπτωση

Όλα τα tips για να ελέγξεις την εποχική τριχόπτωση
Αν έχεις παρατηρήσει ότι το φθινόπωρο έχει αυξήσει τις τρίχες που βρίσκεις στη χτένα και στο πάτωμα, δεν είσαι η μόνη. Κάθε χρόνο απορείς τι μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις την εποχική τριχόπτωση και φέτος σου προσφέρουμε απλόχερα 5 tips.

Tip 1. Διάλεξε το σωστό σαμπουάν.

Είναι πολύ σημαντικό να βρεις τον τύπο των μαλλιών σου και να διαλέγεις το σωστό σαμπουάν. Επίσης, δεν πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου πολύ συχνά ή πολύ αραιά. Για παράδειγμα, αν έχεις ξηρό τριχωτό και λούζεσαι πολύ συχνά, μπορεί να εντείνεις την τριχόπτωση. Από την άλλη, αν έχεις λιπαρό τριχωτό και δεν λούζεσαι τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα μπορεί να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Επίσης, θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι το σαμπουάν σου δεν περιέχει πολλά χημικά, κοιτάζοντας την ετικέτα για τα γνωστά “sulfate, paraben, silicone”, γιατί αυτά κάνουν πιο αδύναμη την τρίχα, με τάση να σπάει πιο εύκολα.

Tip 2. Μην ξεχνάς το conditioner.

Ένα καλό conditioner μπορεί να κάνει θαύματα στα μαλλιά σου. Βρες ένα που θα περιέχει αμινοξέα που βοηθούν στην επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών και θα τα διατηρεί απαλά και μεταξένια.

Tip 3. Υιοθέτησε μία υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Θα πρέπει να δίνεις στα μαλλιά σου όλα τα σωστά θρεπτικά στοιχεία, ειδικά πολλή πρωτεΐνη και σίδηρο. Ωστόσο, μόνο η ισορροπημένη διατροφή δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά. Είναι σημαντικό να γυμνάζεσαι τακτικά και η γιόγκα αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο να μειώσεις την εποχική τριχόπτωση.

Tip 4. Πρόσεξε το υπερβολικό styling.

Το έντονο, καθημερινό styling, το ίσιωμα, η περμανάντ ή οι βαφές, σίγουρα δεν κάνουν καλό στα μαλλιά σου. Επίσης, απόφευγε όσο μπορείς το πιστολάκι και τα ρόλεϊ, ειδικά σε βρεγμένα μαλλιά, καθώς ουσιαστικά βράζουν το νερό που βρίσκεται πάνω στα μαλλιά και κάνουν την τρίχα πιο εύθραυστη. Αν πρέπει να τα στεγνώσεις με το πιστολάκι, τότε φρόντισε να το ρυθμίζεις στην χαμηλότερη ένταση. Αν χρησιμοποιείς άλλα ψαλίδια που λειτουργούν με τη θερμότητα, θα πρέπει να προετοιμάζεις τα μαλλιά σου με ένα leave-in conditioner και ένα θερμοπροστατευτικό σπρέϊ.

Tip 5: Φρόντισε να χρησιμοποιείς έλαια για ενυδάτωση.

Η χρήση των ελαίων, όπως το διάσημο λάδι καρύδας, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και θρέφει τις ρίζες της τρίχας. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις μασάζ στα μαλλιά σου μία φορά την εβδομάδα με ένα λάδι, κάλυψέ τα με ένα σκουφάκι και μετά ξέπλυνε με ένα ήπιο σαμπουάν μετά από δύο ώρες, αν θες να δεις διαφορά.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο