Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Πέφτουν τα μαλλιά σου; Βάλε στη διατροφή σου αυτές τις 6 τροφές και θα δεις τη διαφορά

Πέφτουν τα μαλλιά σου; Βάλε στη διατροφή σου αυτές τις 6 τροφές και θα δεις τη διαφορά
Η απώλεια μαλλιών μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, οι οποίοι ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και μπορεί να είναι τόσο κληρονομικοί, όσο και λόγω εποχής. Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα να βλέπεις τα μαλλιά σου να πέφτουν, όμως αν φροντίσεις τον εαυτό σου και τη διατροφή σου μπορείς να κάνεις θαύματα.

Φυσικά καλό θα είναι προτού πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία να ρωτήσεις και τον γιατρό σου, για τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει στα μαλλιά σου. Μέχρι να γίνει αυτό εμείς έχουμε να σου προτείνουμε το εξής. Υπάρχουν 6 τροφές που κάνουν θαύματα στον οργανισμό σου και γι’ αυτό καλό θα ήταν να τις προσθέσεις στο διατροφολόγιό σου.

Σπανάκι
Το σπανάκι είναι γεμάτο με σίδηρο, το οποίο είναι σημαντικό για υγιή μαλλιά. Ο σίδηρος οξυγονώνει το αίμα σου και είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη των τριχών. Αν περνάς πολύ βαριές περιόδους θυμήσου να ελέγχεις τα επίπεδα σιδήρου σου.

Βόειο κρέας
Το βόειο κρέας και το αρνί είναι επίσης πηγή σιδήρου. Επέλεξε άπαχα κομμάτια όταν αγοράζεις και προσάρμοσέ το στις συνιστώμενες μερίδες φαγητού σου.

Σπόροι κολοκύθας
Οι σπόροι κολοκύθας είναι μια μεγάλη πηγή ψευδαργύρου. Τα πολύ υψηλά ή πολύ χαμηλά επίπεδα μπορούν να συμβάλουν στην απώλεια μαλλιών. Το βόειο κρέας και το σπανάκι περιέχουν επίσης ψευδάργυρο.

Οστρακοειδή
Εάν είσαι λάτρης των οστρακοειδών, τότε θα ενθουσιαστείς με αυτά τα νέα. Έχει αποδειχθεί πως τα οστρακοειδή έχουν υψηλά επίπεδα σιδήρου και ψευδαργύρου.

Αβοκάντο
Η βιταμίνη Ε προστατεύει τα κύτταρα από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη των τριχών. Το αβοκάντο αξίζει να μπει στη διατροφή σου αφού είναι μια καλή πηγή βιταμίνης Ε.

Κρόκοι αυγών
Οι κρόκοι αυγών περιέχουν θρεπτικά συστατικά χολίνη και βιοτίνη, τα οποία μπορούν να προωθήσουν την ανάπτυξη των μαλλιών και την υγιή επιδερμίδα.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο