Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση

Πώς θα πετύχεις την απόλυτη ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά τις διακοπές

Πώς θα πετύχεις την απόλυτη ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά τις διακοπές
Έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και μαζί με την πεσμένη διάθεσή σου, έχεις μια επιδερμίδα θαμπή, διψασμένη που νιώθεις να σε τραβάει.

Πώς θα καταφέρεις να κάνεις την επιδερμίδα να λάμψει και πάλι; Εδώ σου έχουμε τα πιο κρυφά μυστικά.

Μία από τις βασικότερες κινήσεις περιποίησης του σώματος είναι η απολέπιση. Τα ειδικά προϊόντα βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και περιποιούνται την επιδερμίδα αποκαλύπτοντας την κρυμμένη λάμψη και την απαλότητα που ζητάς.

Τα απολεπιστικά προϊόντα τονώνουν και την μικροκυκλοφορία του αίματος, οπότε αν θέλεις να απομακρύνεις την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση, το δέρμα θα δεχτεί καλύτερα ένα προϊόν σύσφιξης ή ακόμα και μια απλή κρέμα ενυδάτωση. Κάνε απολέπιση κατά τη διάρκεια του ντους και ενώ το δέρμα είναι ακόμη νωπό με σφουγγάρι ή ένα ειδικό ενυδατικό γάντι.Ξεκίνα από χαμηλά στα πόδια με κατεύθυνση προς τα πάνω και ο κατάλληλος τρόπος είναι απαλές, κυκλικές κινήσεις μασάζ.

H καθημερινή συστηματική ενυδάτωση προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις, δηλαδή τον ήλιο,τον αέρα και τις υψηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας την επιδερμίδα υγιή και βελούδινη. Τα ενυδατικά προϊόντα νέας γενιάς, ενισχυμένα με πλούσια σύνθεση, κλειδώνουν την υγρασία στο δέρμα χαρίζοντας απαλότητα, θρέψη και ελαστικότητα ακόμη και στις πιο αφυδατωμένες επιδερμίδες. Κάνε βαθιά ενυδάτωση κάθε βράδυ μετά το ντους.

Για να μεγιστοποιήσεις τη δράση του προϊόντος ενυδάτωσης, άπλωσέ το στο δέρμα μέσα στα πρώτα 5 λεπτά από τη στιγμή που θα βγεις από το ντους ενώ το σώμα σου είναι ακόμη νωπό. Σύμφωνα με έρευνες, έτσι εξασφαλίζεις έως και 50% περισσότερη ενυδάτωση. Θυμήσου ότι στις πολύ ξηρές επιδερμίδες η ενυδάτωση μπορεί να γίνει με κάποιο λάδι από εκχυλίσματα φυτών και φρούτων.
26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο