Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση
La Roche Posay Effaclar Mat 40ml & Effaclar Gel Moussant 50ml
-30%

La Roche Posay Effaclar Mat 40ml & Effaclar Gel Moussant 50ml

Barcode : 5201100547975
Κωδικός προϊόντος: 13764
16.50€ 11.44€ Κερδίζετε16.50€ (-30%)
Μη διαθέσιμο
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 9 Πόντους
Δυνατότητα παραλαβής σε 3 φαρμακεία
  • Λεωφόρος Τζαβέλα 77 Ναύπακτος, GR - 303 00 Κεντρική Ελλάδα
  • Σταδίου 10, Κέντρο Αθήνα, GR - 10564 Αττική
  • Προυσού 5, Αμπελόκηποι Αθήνα, GR - 11522 Αττική

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Προϊόν της σειράς La Roche Posay Effaclar La Roche Posay
ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ PHAVORY
7 ΛΟΓΟΙΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ PHAVORY

Effaclar Mat

Σμηγματορρυθμιστική ενυδατική κρέμα κατά της γυαλάδας και των διεσταλμένων πόρων, για το δέρμα με τάση ακμής. 
Μειώνει τους πόρους και το σμήγμα και εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα

Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα στο δέρμα. Μέρα με τη μέρα, η υφή του δέρματος βελτιώνεται, οι πόροι συσφίγγονται, το σμήγμα μειώνεται.
EFFACLAR MAT με σμηγματορρυθμιστική δράση. Για ματ αποτέλεσμα και δράση ενάντια στη γυαλάδα, άμεσα και με μακρά διάρκεια.

Ιδιότητες:

Για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα. Δοκιμασμένο για αλλεργίες. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα. Δοκιμασμένο κάτω από δερματολογικό έλεγχο.
1. Ματ αποτέλεσμα
EFFACLAR MAT με σμηγματορρυθμιστική δράση. Για ματ αποτέλεσμα και δράση ενάντια στη γυαλάδα, άμεσα και με μακρά διάρκεια.
2. Σύσφιγξη πόρων
Χάρη στη σμηγματορρυθμιστική δράση, το μέγεθος των πόρων μειώνεται φυσικά.
3. Άμεση διπλή δράση
Εμπλουτισμένο με μικροσφαιρίδια για ματ αποτέλεσμα και με περλίτη για απορρόφηση της υγρασίας και του σμήγματος: το δέρμα αποκτά αμέσως ματ όψη, το μέγεθος των πόρων μειώνεται.
Μέρα με τη μέρα, δρα στην πηγή της παραγωγής σμήγματος για διπλή αποτελεσματικότητα κατά της γυαλάδας και των διεσταλμένων πόρων. Με τον αποκλειστικό συνδυασμό:

  • - του Sebulyse®, ενός νέου σμηγματορρυθμιστικού συστατικού, ισχυρότερου κι από τον ψευδάργυρο
  • - μιας μη λιπαρής υφής, εμπλουτισμένης με μικροσφαιρίδια και απορροφητικό περλίτη, για ματ αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αποτελεσματικότητα:
Το Sebulyse είναι ένα σμηγματορρυθμιστικό συστατικό με υψηλότερη κλινική αποτελεσματικότητα έναντι του ψευδάργυρου* (ενεργό συστατικό αναφοράς στη δερματολογία), αποδεδειγμένη για τα δύο σημαντικότερα συμπτώματα του λιπαρού δέρματος: μειώνει τόσο το σμήγμα όσο και το μέγεθος των πόρων.
 

Χρήση: Μη λιπαρή υφή. Ανάλαφρη υφή. Ματ αποτέλεσμα. Σύνθεση που απορροφά το σμήγμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Αποδεδειγμένο ματ αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Δε δημιουργεί ατέλειες. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.
Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο, πρωί ή/και βράδυ, μετά τον καθαρισμό με το EFFACLAR GEL. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ.

Συσκευασία 40ml

& Effaclar Gel Καθαρισμού Προσώπου

Αφρώδες Gel καθαρισμού για το ευαίσθητο λιπαρό δέρμα. Απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και γεμάτο φρεσκάδα.

Καθαρισμός για το μικτό λιπαρό δέρμα, έως και το δέρμα με τάση ακμής. Το EFFACLAR Gel καθαρίζει απαλά το λιπαρό δέρμα, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα, χάρη σε προσεκτικά επιλεγμένους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που εξασφαλίζουν υψηλή ανοχή. Απομακρύνει τους ρύπους και την περίσσεια σμήγματος, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο.

Ιδιότητες:
Με καταπραϋντικό, αντιερεθιστικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay. Φυσιολογικό pH - χωρίς αλκοόλη. Ειδικά προσαρμοσμένος καθαρισμός, με υψηλή ανοχή στο δέρμα με τάση ακμής. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα.
Απομακρύνει απαλά τους ρύπους, την περίσσεια σμήγματος, τη σκόνη και τις ακαθαρσίες. Μειώνει το μέγεθος των πόρων και ελέγχει τη γυαλάδα. Αφήνει το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο.

  • Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay: καταπραϋντική και αντιερεθιστική δράση.
  • Καθαριστικοί παράγοντες, επιλεγμένοι για την υψηλή αποτελεσματικότητά τους σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση των ρύπων και της περίσσειας σμήγματος.
  • Πιδολικός ψευδάργυρος: μείωση της έκκρισης σμήγματος.

Αποτελεσματικότητα:

Κλινική μελέτη*:

  • 16% μείωση του σμήγματος
  • 25% μείωση των μαύρων στιγμάτων
  • 28% μείωση των φλεγμονωδών αλλοιώσεων (σπυράκια)

Δοκιμασμένο σε δέρμα με τάση ακμής. Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα. Η ανοχή αξιολογήθηκε από άτομα που λαμβάνουν θεραπεία με ισοτρετινοΐνη**:

  • Δεν προκαλεί ερεθισμούς 87%
  • Κατάλληλο για το ερεθισμένο δέρμα 82%
  • Δεν ερεθίζει τα μάτια 87%

* Κλινική μελέτη με επικεφαλής τον Καθηγητή G.E. Pierard (CHU Liège). 30 ασθενείς με ήπια έως μέτριας έντασης μεικτή ακμή, που δεν λαμβάνουν θεραπεία για την ακμή. Εφαρμογή 2 φορές ημερησίως (πρωί και βράδυ), για διάρκεια 1 μηνός. Κλινικές και βιομετρικές μετρήσεις κατά τις ημέρες D0 και D28 από τον επιβλέποντα δερματολόγο. 
** Μελέτη παρατήρησης. 1178 ασθενείς, 125 δερματολόγοι. Χρήση του EFFACLAR GEL 1-2 φορές την ημέρα, για 30 ημέρες. Ως συμπλήρωμα φαρμακευτικών αγωγών.

Χρήση: Πλύνετε τα χέρια και τα νύχια σας. Ρίξτε στο πρόσωπό σας χλιαρό νερό, για να βοηθήσετε στην αποσυμφόριση των πόρων. Πάρτε ποσότητα του προϊόντος και κάντε αφρό στο χέρι σας προσθέτοντας λίγο νερό. Έπειτα, εφαρμόστε στο πρόσωπο.Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Εστιάστε στη ζώνη-Τ και στον λαιμό. Ξεβγάλετε με κρύο νερό, για να βοηθήσετε στη σύσφιγξη των πόρων. Στεγνώστε το πρόσωπο ελαφρά με μια καθαρή πετσέτα, ώστε να αποφύγετε την τριβή του δέρματος.

Συσκευασία: 50ml

Barcode: 5201100547975

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο