Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€

Αναζήτηση
VICHY Promo Liftactiv Κανονικές/Μικτές 50ml & ΔΩΡΟ Mineral 89 Booster 4ml & Liftactiv Nuit Supreme 15ml & Mineral 89 Eyes 1ml
-37%

VICHY Promo Liftactiv Κανονικές/Μικτές 50ml & ΔΩΡΟ Mineral 89 Booster 4ml & Liftactiv Nuit Supreme 15ml & Mineral 89 Eyes 1ml

Barcode : 5201100311217
Κωδικός προϊόντος: 6776
32.20€ 20.29€ Κερδίζετε32.20€ (-37%)
Μη διαθέσιμο
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 16 Πόντους
Δυνατότητα παραλαβής σε 3 φαρμακεία
  • Λεωφόρος Τζαβέλα 77 Ναύπακτος, GR - 303 00 Κεντρική Ελλάδα
  • Σταδίου 10, Κέντρο Αθήνα, GR - 10564 Αττική
  • Προυσού 5, Αμπελόκηποι Αθήνα, GR - 11522 Αττική

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Προϊόν της σειράς Vichy Liftactiv Vichy
ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
7 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ PHAVORY
7 ΛΟΓΟΙΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ PHAVORY
Liftactiv Supreme Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου για Κανονική / Μικτή Επιδερμίδα

Για 1η φορά* οι αντιρυτιδικές κρέμες Supreme για μικτή και κανονική επιδερμίδα παρέχουν συνεχές lifting για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας
    Άμεσα:
Επιδερμίδα λεία και λαμπερή χάρη στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ
    Μέχρι το τέλος της ημέρας:
Επιδερμίδα με περισσότερη λάμψη, +16,4% πιο σφριγηλή. Το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του, χάρη στην τεχνολογία DAYPROOF με ΚΑΦΕΪΝΗ (αποσυμφoρητική δράση) και ΑΔΕΝΟΣΙΝΗ (αντιρυτιδική δράση).
    1 μήνα μετά:
H επιδερμίδα + 32% πιο σφριγηλή. Ακόμα και οι πιο έντονες ρυτίδες επανορθώνονται, χάρη στη σύνθεση με ΡΑΜΝΟΖΗ 5% (ισχυρή αντιγηραντική δράση) και ΝΕΟΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ (αντιοξειδωτική δράση) για ολικό αποτέλεσμα lifting.
Άμεσα, λειαίνει την επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη. Μέχρι το τέλος της ημέρας, η επιδερμίδα παραμένει λεία, τα χαρακτηριστικά παραμένουν σφριγηλά και το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του.

Οι αντιρυτιδικές και υποαλλεργικές κρέμες Supreme είναι κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιέχουν το ιαματικό νερό της Vichy.
Η αντιρυτιδική κρέμα Supreme για μικτή και κανονική επιδερμίδα παρέχει λεπτόρευστη υφή, με ματ αποτέλεσμα. Είναι μη λιπαρή και δεν κολλάει.

Vichy Mineral 89

Ανακαλύψτε το Vichy Mineral 89 moisturizer, μια νέα γενιά ενυδατικής κρέμας προσώπου που συνδυάζει 15 είδη μεταλλικών Ιαματικών νερών πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, για να ενισχύσει την επιδερμίδα και να την καταστήσει πιο ανθεκτική στην ορατή γήρανση, που προκαλείται από τη ρύπανση, το οξειδωτικό στρες και την κόπωση.

Το Vichy Mineral 89 moisturizer προσώπου, με 89% Μεταλλικο Ιαματικό Νερό, προσφέρει μια ώθηση ενυδάτωσης και μια υγιή λάμψη.

Όπως το σώμα σας χρειάζεται βιταμίνες για να είναι υγιές, έτσι και το δέρμα χρειάζεται τα μεταλλικά στοιχεία για να ενισχύσει το φράγμα υγρασίας του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ανακαλύψτε μια νέα γενιά ενυδατικής κρέμας προσώπου, συνδυάζοντας το Ιαματικό Νερό με το Υαλουρονικό Οξύ, για να ενισχύσετε την επιδερμίδα και να δώσετε μια ώθηση ενυδάτωσης, για μια υγιή λάμψη.

Για πρώτη φορά, μια επαναστατική ενυδατική φόρμουλα με 89% Μεταλλικο Ιαματικό Νερό, ενισχύει το φράγμα υγρασίας του δέρματος και κάνει την επιδερμίδα πιο ανθεκτική, σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει και γεμίζει το δέρμα.
Το δέρμα είναι πιο ενυδατωμένο, γεμάτο, και τονωμένο. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα ακτινοβολεί, μια υγιή λάμψη.
Με ελαφριά υφή, γρήγορα απορροφήσιμη, 100% διαυγές ενυδατικό τζελ προσώπου. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, αφήνοντάς του μια αίσθηση άνεσης, απαλότητας και ενυδάτωσης.

Μη λιπαρή υφή.
Μη κολλώδες.
Δε γυαλίζει.
Χωρίς Αρώμα.
Ανοχή
Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο δέρμα.
Δοκιμασμένο σε αλλεργίες.
Δοκιμασμένο κάτω από δερματολογικό έλεγχο για μέγιστη ασφάλεια

Liftactiv Night
Ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα για τη νύχτα με αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας.
Έπειτα από 10 χρόνια Έρευνας, η Vichy ανακάλυψε τη δύναμη του DERME SOURCE, της μοναδικής στιβάδας του χορίου από την οποία εξαρτάται η συνολική αναγέννηση της επιδερμίδας. Έπειτα από επιλογή ανάμεσα σε 50 και πλέον μόρια αντιγηραντικής περιποίησης, η Έρευνα Vichy επέλεξε τη Ραμνόζη, ένα φυτικό ενεργό συστατικό σε πολύ υψηλή συγκέντρωση 5% αναγνωρίστηκε ως το πιο ισχυρό για τη στόχευση ειδικά του Derm Source.

Την αποτελεσματικότητά του κατά της γήρανσης απέδειξε ένα πρωτόκολλο δοκιμών, το οποίο έχει εμπνευστεί από την ιατρική έρευνα και συνοδεύεται από 7 ευρεσιτεχνίες.
Τα Εργαστήρια Vichy σας προτείνουν τη Liftactiv με Τεχνολογία Derm Source: ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη για την επιδερμίδα σας.Ξεπεράστε τα όρια της ηλικίας με τη Liftactiv Soin Nuit και ανακαλύψτε μια επιδερμίδα γεμάτη νεότητα.
Προηγμένη αντιρυτιδική και συσφικτική αποτελεσματικότητα για αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας + συνολική μεταμόρφωση μετά από 4 ημέρες*: ορατά πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ξεκούραστη επιδερμίδα.
Η Ραμνόζη είναι αναγνωρισμένη στη φαρμακολογία για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Στη σημερινή μορφή της είναι απαλλαγμένη από τα σάκχαρα και απόλυτα ασφαλής για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Η υποαλλεργική της σύνθεση ΧΩΡΙΣ PARABEN είναι δερματολογικά ελεγμένη. Δοκιμασμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.
Η Vichy δημιούργησε για όλες τις γυναίκες μια μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει και είναι πλούσια σε θρεπτικά φυτικά έλαια, όπως το βερικοκέλαιο, ακόμα πιο ευχάριστη και αναζωογονητική με βελούδινο ματ αποτέλεσμα. Εξαιρετική άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Barcode: 5201100311217

26340 21888Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 39€
3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣγια αγορές με πιστωτική άνω των 100€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ σε όλες τις αποστολές μας
ΑΠΟΣΤΟΛΗσε όλη την Ευρώπη
LIVE ΑΠΟΘΕΜΑδιαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο